Hlavní obsah
Článek

Obdivovatelům krásné a sympatické topmodelky Terezy Maxové (52) se naskytla jedinečná příležitost strávit se svým idolem téměř celý den. Během charitativní aukce na dnešním Plese v Opeře se bude kromě jiného dražit také "den s Terezou Maxovou".

„Vždycky o charitě jen mluvím a pro spoustu lidí je to velmi nekonkrétní. Lidí přesně neví, kam ty peníze poputují. Proto se mnou ten člověk (vítězný dražitel pozn. red.) půjde právě tam, kde ty finance pomáhají," vysvětlila nám hlavní myšlenku výhry Maxová v našem video rozhovoru. Vítězný dražitel vlastně získá tři dárky v jednom. Kromě setkání s Maxovou obdrží také dva lístky na charitativní módní přehlídku Fashion for Kids a obraz.

„Jsme hrozně rádi, že jsme se stali již tradičně partnerem Plesu v opeře. Prozatím jsme díky této aktivitě získali milion korun. Letos finanční prostředky poputují dětem, které opouštějí dětský domov a chystají se na vysokou školu," říká Tereza.

„Tento ples není jen o tom, aby si člověk zatančil, ukázal šaty a drahé šperky, ale pomohl dobré věci," prozradila Maxová.

Reklama

Další články

Načítám