Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když na otevření obchodu s dětskou zdravotní obuví dorazila sympatická herečka Míša Maurerová (32) se synem Pepíkem a dcerou Magdalénkou, všichni jásali úžasem. Tříletá dvojčátka vypadala totiž jako obrázek z nějakého malovaného porcelánu.

Josífkovi to slušelo ve světlém oblečení s béžovou bekovkou a Magdalénka se nosila ve slušivých šatičkách a bleděmodrém čepečku. Herečka si prý se vzhledem svých potomků ráda vyhraje.

„Moc mě baví je oblékat. Pepa rád slyší, když mu lidi řeknou, že je fešák. Madla je zase typická předvádivá holčička, která ráda chodí na ’odpatcích’, jak sama ráda říká podpatkům," směje se hrdá matka.

Dvojčata ale nevypadají stále jako z katalogu dětského oblečení. „Oni jsou roztomilí pořád. Je ale pravda, že když si Pepík hraje doma na dvoře v hlíně, tak bych mu nedala bílou košili a světlé kalhoty," uvádí na pravou míru Míša.

Z obchodu si pak Maurerová odnesla několik krabic s dětskými botkami. „Domů si odnášíme několik krásných botiček. Magdička je velká parádnice, a tak si jedny boty vybrala sama a už je nepustila z ruky,“ smála se Maurerová.

Reklama

Další články

Načítám