Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Svátek zamilovaných a erotické prádlo? To je jasná volba. S výprodeji sexy kousků proto začíná i největší internetový prodejce spodního prádla Astratex.cz. Podívejte se, jaké kousky můžete mít se slevou 25 %.

A je to tady. Valentýnské výprodeje erotického prádla startují

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Celý týden až do neděle jsou na Astratexu obří slevy 25 % na všechno erotické prádélko. Plánujete-li tedy svoji drahou polovičku překvapit zamilovaným dárečkem, je nejvyšší čas nakoupit. Vybrali jsme několik zajímavých modelů, co jim říkáte?

Elegance a smyslnost

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

I odvážné modely mohou být plné elegance. Dokazuje to dvoudílný komplet Splash set – krásná noční košilka a rajcovní tanga. Na vrchol luxusu jej dovedl lesklý satén, průhledný tyl a květinová krajka. To vše smyslně sladěné, s nevyztuženými košíčky a kosticemi. Zahoďte stereotypy za hlavu. Teď můžete zažít neopakovatelnou noc a udělat radost sobě i svému partnerovi. A pozor – k mání je tento kousek také v červené a bílé!

Věčná sláva korzetům

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jsou sexy, jsou rafinované a dokážou vykouzlit nádhernou postavu. Korzety zkrátka musí milovat každá žena, zvlášť když jsou ušité pro pohodlí – jako je tomu u korzetu Brillant. Hustá síťka a průhledná krajka odhalují a zahalují současně. A všitá podprsenka s push-up efektem zaručí dokonalý dekolt každé ženě. Korzet lze navíc nosit i bez odepínatelných ramínek a můžete si vybrat hned ze dvou barev – elegantní černé a rajcovní červené.

I košilky jsou sexy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Patříte mezi něžné duše, kterým žhavé a odvážné modely nic neříkají? I pro vás jsme vybrali pěkný kousek, ve kterém můžete strávit nezapomenutelné Valentýna. Noční košilka Rose s krajkovými tangy v jenom balení je romantická, jemná a elegantní. A přesto díky červené barvě dokáže nabudit tu správnou atmosféru. Je ušita z lehké průhledné síťky, která nechává spoustu prostoru pro fantazii. Vybírat můžete z červené či černo-červené varianty.

Svůdnost na vrcholu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na prvním pohled působí nevinně a něžně. Na ten druhý ve vás už odhaluje dračici. Komplet Tigra je ušitý z elegantní průhledné síťky, která obepne ženské tvary a dá vyniknout jejich kráse. Zadní část má sofistikovaný střih, který zcela prostopášně odhaluje zadeček. Netěšíte se už teď, jak s partnerem zalezete do postele? Nadělte si k Valentýnu radost pro oba dva – a teď s exkluzivní slevou 25 %.

Další články

Načítám