Hlavní obsah
Článek

I když je herečce Melanii Griffith pětapadesát let, její postavu by jí mohly závidět ženy, které mají v občanském průkazu mnohem čerstvější datum narození. A slavná hollywoodská hvězda si je toho vědoma, proto své křivky ráda ukazuje a pravidelně na nich pracuje.

Místo toho, aby na sebe herečka vrstvila oblečení, jak to mají některé z dam jejího věku ve zvyku, Melanie svou postavu pyšně předvádí. A dělá dobře. Na její útlý pas a štíhlé nožky je pěkný pohled.

Manželka Antonia Banderase byla nedávno spatřena v Los Angeles, kde odcházela z posilovny a mířila na nákupy. Melanie je známá svou touhou po dokonalosti, proto je k sobě, co se týče formování postavy, velmi přísná. Cvičí několikrát v týdnu a sportovní aktivity se snaží neustále obměňovat.

A i když většina lidí hereččinu postavu obdivuje, najdou se i tací, kteří jí píší negativní zprávy a jejím křivkám se vysmívají. „Hodně lidí mi říká, že vypadám hrozně. Některé zprávy jsou opravdu ošklivé. Nevím, jestli vypadám dobře, ale hodně sportuji. Mám trenéra, s nímž cvičím čtyřikrát do týdne a také dělám Bikram yogu,“ uvedla Melanie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám