Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slovenská herečka Danica Jurčová byla spojována s mnoha muži. Jejím svodům měl při filmování podlehnout Karel Roden (61), při natáčení reality show zase Sagvan Tofi. Nyní je členkou hereckého týmu seriálu Obchoďák. Kdo tam padá v úvahu? Vzhledem k tomu, že se jí líbí spíš vyzrálejší muži středního věku, tak je na výběr Martin Trnavský (54) a David Matásek.

"No, Bára Munzarová (52) se snad o Trnavského bát nemusí. Danica má hereckou linku hlavně s Matáskem," prozradil na večírku seriálu Obchoďák jeden z členů týmu. Ovšem když Danica vešla do luxusního vyhlídkového restaurantu Aureola, sesypali se kolem ní snad všichni přítomní muži. Slovenky to prostě s českými muži umějí.

A to se všechny přítomné dámy na večírek, kde se křtila píseň Václava Noida Bárty, která se stala hlavním seriálovým songem, opravdu hodily do gala. Navlékly svůdné šatičky, předváděly nožky, dekolty i dokonale nalíčené tváře, zatímco Danica byla oblečená celkem usedle.

Reklama

Další články

Načítám