Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pokud jste snad uvažovali o koupi luxusního sídla Tomáše Řepky (50) a Vlaďky Erbové (42), tak si budete muset připravit pěkný ranec peněz. Před samotnou prohlídkou domu budete muset totiž vyplatit nevratnou zálohu jeden milión korun.

„Určité věci jsem zajistila z bezpečnostních důvodů,“ řekla deníku Blesk Erbová. Fotbalista a modelka totiž nechtějí, aby se po jejich domě pohybovali slídilové, kterým jde jen o narušování jejich soukromí. „V domě stále bydlíme, takže nepotřebuji, aby se tam proháněly davy zvědavců," vysvětluje Erbová. Prodej domu a samotný výběr astronomicky vysoké zálohy má na starost realitní kancelář.

„Musím vás upozornit, že pokud byste si dům chtěli prohlédnout, platí se nevratná záloha. Je to částka jeden milión korun. A pokud byste pak od koupě vily odstoupili, peníze se nevracejí,“ vysvětloval deníku realitní makléř.

Jelikož se mu o penězích nechtělo příliš hovořit, navrhl alternativu pro případného kupce, kterému by se zdála záloha příliš vysoká. „Dům se objevil už vícekrát v médiích i zevnitř, bylo tam natočeno několik reportáží. Určitě najdete fotky na internetu nebo vám podrobně vyfocenou nemovitost můžu poslat,“ uvedl makléř.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám