Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě předtím než si roztomilá dívenka Dara Rolins (51) střihla svůj osudový duet s mnohonásobným Zlatým slavíkem Karlem Gottem (†80) a navždy se do srdcí posluchačů zapsala písničkou Zvonky štěstí, svezla se na vlně popularity slavného seriálu Václava Vorlíčka Arabela.

Když bylo Darince teprve deset let, vydala desku Keby som bola princezná Arabela a společně s princeznou Arabelou v podání Jany Nagyové natočila videoklip, který i v současnosti potěší a zejména pobaví nejen její věrné fanoušky.

Na hvězdný duet malinké Dary Rolins a představitelky seriálové Arabely se podívejte v našem videu.

Blonďatá holčička Darinka zpívá svým vysokým hláskem s úsměvem na rtech písničku o svém dětském princeznovském idolu a záhy se k ní přidá i samotná Jana Nagyová, která nyní žije trvale v Německu.

Nádech bizarnosti dodávají v klipu všudypřítomní pejskové, které si Darinka a Arabela něžně chovají v náručí. Aspoň už víme, kde se naše nejdivnější zpěvačka Marie Pojkarová inspirovala při natáčení klipu k dnes již legendární písni Pejskové se koušou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám