Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přítel Dary Rolins (51), rapper Rytmus (47), se omluvil za své nevybíravé útoky proti rodině baviče Petra Novotného (76), kterou velmi hrubě urážel.

Rytmus se nejprve ostře navezl do novináře a protekčního spratka Pavla Novotného (43) za to, že měl údajně napsat článek o tom, že si drahé oblečení, kterým se tak rád chlubí, jen půjčuje.

Vůbec si přitom neověřil, že autorem článku nebyl Novotný a ihned se začal nesmyslně trefovat i do jeho sestry Soni, kterou hrubě nařknul z toho, že spala s půlkou Prahy bez použití kondomu a že navíc fetuje. Poté, co maminku Pavla Novotného nazval prasetem, si už celá rodina nenechala nic líbit.

Novotný vzkázal Rytmusovi přes sociální síť, že jeho sestra vážně uvažuje o žalobě, čehož se Rytmus zalekl a jeho sestře Soně se včera telefonicky omluvil.

Prsty v tom zřejmě měla Rytmusova přítelkyně Dara Rolins, se kterou se Pavel Novotný osobně setkal. „Kvůli celé aféře jsem se skutečně potkal s Darou, ale co jsme si na schůzce řekli, zůstane jen mezi námi,“ řekl Super.cz Pavel Novotný.

Rolins nejspíš Rytmusovi domluvila, protože nechtěla, aby se její přítel musel po jejích nedávných oplétačkách se zákonem ukončených Klausovou amnestií potýkat s nepříjemnou žalobou, která by mediálně zasáhla i ji. Sám Novotný je s Rytmusovou omluvou spokojen a celou záležitost považuje za vyřízenou.

Reklama

Další články

Načítám