Hlavní obsah
Článek

Máte za to, že v obchodech nabízejí místo krásných podprsenek pro dámy s větším poprsím spíše neforemné cirkusové stany? Velká prsa si sice zaslouží speciální střih, ale to neznamená, že by podprsenky pro ně nemohly být také krásné. Podívejte se s námi na ty nejkrásnější kousky, které v českých obchodech seženete.

Podprsenky pro velká prsa

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Velká prsa nejenom, že jsou v módě, ale také je vlastní nezanedbatelné procento žen. A vlivem genetiky a životního stylu se toto číslo ještě zvětšuje. Bohužel na to většina českých obchodníků nechce brát ohledy, a tak je nabídka vskutku žalostná. I velké košíčky však mohou působit krásně a současně poskytnou ňadrům dostatečnou podporou.

Krásné a pohodlné

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Spodní prádlo pro ženy s jakýmikoliv prsy by v první řadě mělo být pohodlné. Vždyť v něm polovička civilizovaného světa tráví celý den. Takové pohodlí nabízí například originální podprsenka Eva. Je vyztužená, takže maximálně drží tvar, košíčky má vypodložené extra příjemnou bavlnou a délkově nastavitelná ramínka se přizpůsobí každé postavě. A kromě toho je jednoduše nesmírně krásná…

Přirozené a luxusní

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Návrháři spodního prádla se rozhodli následovat celosvětové trendy a kombinují jednoduchou přirozenost s drobnými luxusními prvky. Letošní módní podprsenky jsou tedy nejenom pohodlné, ale na nic si nehrají a nabízejí jednoduchost, která se snoubí s luxusním provedením. Podprsenka Marsella je zářivým příkladem tohoto stylu. Střídmá barva, jemná krajka… V jednoduchosti a přirozenosti je zkrátka krása.

Push-up i pro větší prsa

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Push-up podprsenky si konečně mohou dovolit i majitelky velkého poprsí. Podprsenka Keria je ukázkou povedeného módního kousku, který dokáže spojit dříve nemyslitelné – velká prsa a push-up efekt. Tato krásná podprsenka v bílé barvě prsa nejenže pozvedne, ale především jim dodá na pevnosti a dokonalém tvaru. A pro odpůrkyně push-up podprsenek nabízí také vyjímatelné vycpávky. Zamiluje si ji tak každá žena.

Osobitý styl

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ať už jsou letošní hity ve spodním prádle stvořeny v jednoduchém či luxusním stylu, jedno se nedá upřít ani jednomu kousku – všechny totiž mají osobitý styl. Designéři mohli popustit uzdu fantazii, a proto se mezi nekrásnějšími podprsenkami představují také zcela originální díla, která uchvátí na první pohled. Nechte se i vy zlákat například podprsenkou Berberis, která nabízí jedinečnou kombinaci barev a zajímavý motiv.

Velké a ještě větší

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Podle mnoha anket považují muži i ženy za velká prsa již košíček C. Nicméně mnohé dámy často potřebují podprsenky s košíčky velikosti i F, G či dokonce J (ve speciálních číslováních GG). I tyto ženy se však dočkají. V nabídce některých obchodů totiž najdou podprsenky i v těchto krajních velikostech. Podprsenka Donna s polovyztuženými košíčky například nabízí velikost i 80GG a zároveň poskytuje všechnu nezbytnou podporu.

Další články

Načítám