Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Petra Janů (71) nemá slov. Loni prožívala hotové peklo. Po boku svého těžce nemocného manžela Michala Zelenky, se kterým strávila více jak pětatřicet společných let, musela statečně sledovat a prožívat den po dni jeho odcházení z tohoto světa. Teď, po osmi měsících, kdy se jedna z největších ran začala pozvolna hojit, jí ublížila velmi necitlivá spekulace bulvárního deníku, který vytrhl její slova z kontextu a udělal z ní před celým národem hyenu.

Petry, která měla s novináři celý život velmi korektní vztahy, se velmi dotkl článek, podle kterého ve chvílích, kdy její nemocný muž umíral na rakovinu, práskla dveřmi a utekla z domu. "Je to neuvěřitelné, co si někteří novináři vůbec mohou dovolit. S mým manželem jsem byla do poslední chvíle. Zemřel mi v devět hodin ráno v náručí," prohlašuje trojnásobná Zlatá slavice, která je z celé kauzy velmi rozčarovaná.

V den, kdy Michal Zelenka zemřel, měla Petra večer dvě vystoupení. "Byla jsem ráda, že nemusím večer sedět sama doma a uplakaná koukat do zdi. Když mého muže dopoledne odvezli do márnice, cítila jsem se strašně," přiznala Super.cz otevřeně zpěvačka, které se ze zmiňovaného článku udělalo zle a vážně uvažuje o tom, že se začne dostupnými právními prostředky bránit. "Cítím v tuhle chvíli obrovskou bezmoc. Ten článek překročil hranice etiky a velmi mi ublížil," uzavřela Petra.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám