Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Dara Rolins (51) se může pochlubit pořádnou „hrudníčkovou výbavičkou“. Dara moc dobře ví, jak na sebe nejlépe upozornit, a s oblibou tasí své největší zbraně v odvážných oblečcích, ze kterých se netají dech jenom Rytmusovi, ale i všem jejím fanouškům.

Zpěvačka se na sociální síti podělila o své fotky ze soukromého alba. A na nich můžeme vidět její vnady ještě před zásahem šikovných rukou plastických chirurgů.

Dara si kdysi nechala udělat silikonová prsa a podstoupila i úpravu nosu. Na novějších fotkách můžeme vidět, jak se z roztomilých kůzlátek stala neposedná ňadra, která zpěvačka často nedokáže uhlídat a povedený záběr je na světě.

Zpěvačka se odvážnými výstřihy chlubí celkem pravidelně. Snad na každou společenskou akci si vybere nějaký ten sexy hadřík, aby svému poprsí dělala tu nejlepší reklamu. Její výbavičkou se v naší fotogalerii můžete pokochat i vy...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám