Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor Sportovních novin na Nově Martin Pouva (49) zuří. Důvodem je dřívější populární zpěvák Michal Penk, který údajně poslal na sociální síti jeho o 21 let mladší snoubence Petře Friedlové fotografii, na níž je zcela obnažený. Friedlová si to nenechala pro sebe a svěřila se nejen snoubenci, ale i deníku Blesk.

„Poslal mi hanbatou fotku svého..., no však si to domyslíte. Stává se mi leccos, ale tohle tedy ne. Mě to urazilo a Martina naštvalo. Chce Penka zmlátit,“ přiznala Friedlová. Pouva je rozzuřený a o Penkovi se vyjádřil dokonce jako o zkrachovalé existenci odněkud z pravěku a vzkazuje mu, ať se ho bojí někde potkat.

Samotný Penk ale celou věc popírá a říká, že na Facebooku je plno Michalů Penků a že ‚té paní‘ nic neposílal a ani ji nezná. Petra si ale za svým tvrzením stojí.

„Nemám pochybnosti, že mi psal Michal Penk, ten zpěvák. Uvedl dost věcí ze svého soukromí. A když jsem byla naštvaná, žádal, abych tu fotku smazala.“

Krátce po telefonátu s Bleskem nechal Michal Penk svůj profil na Facebooku pro Friedlovou znepřístupnit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám