Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Uma Thurman (53) má plné ruce práce s péčí o svou šestitýdenní holčičku Joy, a proto není divu, že nestíhá úpravu svého zevnějšku. Uma však byla ve čtvrtek spatřena na newyorské ulici, jak malou Joy nese v náručí a podle očitých svědků s ní spěchala v doprovodu své starší dcery Mayi k lékaři.

Podobný scénář se odehrával i před necelými dvěma týdny, kdy se herečka držící dceru na rukou snažila schovat před paparazzi. Přišlápla si však kus deky, v níž měla malou Joy zabalenou, a málem se i s ní skácela k zemi. Jejího zaškobrtnutí si naštěstí všiml pohotový bodyguard a herečku přidržel.

Tentokrát se již trojnásobná maminka Thurman raději do poklusu nepouštěla a v klidu došla k lékaři. Dcerku, kterou má s podnikatelem Arpadem Bussonem, starostlivě držela za hlavičku, ale v její tváři se nezračilo žádné zděšení, a tak se nejspíš jednalo pouze o preventivní vyšetření.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám