Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Takhle nějak by mohla vypadat reklama na spokojenou rodinu. Zpěvačka Jennifer Lopez (54), její čtyřletá dvojčata Emma a Max a přítel Casper Smart tráví pár dní volna v luxusním hotelovém resortu v Miami, kde se oddávají relaxování.

Jedním z důvodů, proč se zpěvačka do Caspera zamilovala, bylo prý to, jak skvěle si rozumí s jejími dvojčaty, která má s exmanželem Marcem Anthonym (43). A že to její teprve pětadvacetiletý tanečník s dětmi skutečně umí, je vidět i z fotografií, které pořídili paparazzi. Ti si skoro šlapali po hlavách, aby se svými fotoaparáty dohlédli za zeď, kde se právě J-Lo s dětmi a Casperem cachtali.

Zpěvačka pojala koupání spíš jako dáma, ani v bazénu nesundala své sluneční brýle a spíš se opalovala na lehátku a spokojeně sledovala, jak její partner dokáže Emmu s Maxem zabavit. A jak je vidno, hlavně malá Emma se od Caspera nechce hnout ani na krok a doslova si jej zamilovala.

Reklama

Další články

Načítám