Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jsou chvíle, kdy by si celebrity přály být neviditelné a splynout s davem. Jeden takový moment si jistě ve středu večer zažila i Kim Kardashian (43). Schválně si totiž vybrala podvečer k návštěvě posilovny v naději, že se dostane z dohledu všech fotografů. Marně.

Kim vyrazila do oblíbené posilovny v Los Angeles ve svých rovněž oblíbených černých legínách. V nich v minulosti pravidelně fitko navštěvovala, ale od té doby, co se pochlubila s radostnou zprávou o očekávání potomka s partnerem Kanye Westem (35), si s nimi dala pauzu.

Ve reality show Keeping Up With the Kardashians už je ale vidět, jak nervózní Kim ze svých zaoblujících se tvarů začíná být. Důvodem je možná i fakt, že její první potomek by měl přijít na svět až v červenci. Kim se tak znovu rozhodla chodit cvičit, ale paparazzi u toho podle výrazu v obličeji určitě mít nechtěla.

Nejslavnější z Kardashianek měla náročný den plný natáčení a focení s Ellen Von Unwerth. Spolu se sestrami Khloé a Kourtney vytvořily promo snímky pro jejich novou módní kolekci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám