Hlavní obsah
Článek

Americká umělkyně Jennifer Rubell vytvořila voskovou figurínu prince Williama (41) v životní velikosti. Naneštěstí ne moc povedenou.

Princ William (41) od americké umělkyně Jennifer Rubell si není příliš podobný. Byl totiž dělán narychlo, aby se dychtivé slečny mohly vyfotit s princem ještě před jeho svatbou a být tak na chviličku jeho snoubenkou. Rubell zachytila princův výraz a oblek v okamžiku, kdy v listopadu společně s Kate Middleton (42) oznámili své zasnoubení.

Obličej napodobeniny člena královské rodiny je lehce neforemný. Jeho úsměv působí spíše jako úšklebek. Nos je příliš protáhlý a celkový dojem kazí obrovské zuby.

I přes všechny zápory tohoto díla se u něj fanynky zastavují. Vkládají svou ruku přes královskou paži, aby vložily svůj prsteníček do repliky zásnubního prstenu, který je k figuríně připevněn. Jennifer Rubell prohlásila, že cílem bylo umožnit každé obyčejné ženě vcítit se do role princezny.

Úlohu princezny ale skvěle převzala všemi obdivovaná Kate, která se dočkala i své podobizny coby panenky. Je otázkou času, kdy k panence přibude malý královský potomek.

Reklama

Další články

Načítám