Hlavní obsah
Článek

Herečka Tori Spelling (39) ve čtvrtek odpoledne přivítala do rodiny svého již čtvrtého potomka. Její úsudek byl správný, jelikož před porodem hádala, že bude mít chlapečka, aniž by si pohlaví nechala sdělit lékaři. S manželem Deanem McDermottem (45) pojmenovali dítko Finn Davey McDermott.

Spelling však není žádná vědma, chlapečka tipovala i během svého minulého těhotenství, ale nakonec přivedla na svět dcerku Hattie. Tori krátce po jejím porodu znovu otěhotněla.

Nejen mateřství, ale právě i těhotenství si představitelka Donny ze seriálu Beverly Hills maximálně užívá. S bříškem připadá nejen svému manželovi, ale i sobě nejkrásnější, a tak se dá očekávat, že u čtyř dětí tato dvojice nezůstane.

Informaci o porodu potvrdila sama Spelling na své webové stránce, když napsala: „Přivítejte s námi prosím Finna Davey McDermotta,“ a později na svůj Twitter doplnila: „Je to kluk!“

S mamnželem tak mají doma už dvě holky - roční Hattie a čtyřletou Stellu a dva chlapce - novorozeného Finna a pětiletého Liama.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám