Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I na Slovensku mají svého Brada Pitta. Herec a model Ján Koleník je u našich sousedů považován za největší sexsymbol. A pozor, není zadaný.

Sám si jako krasavec nepřipadá a navíc to vůbec neřeší. "To si na mě vymyslely noviny. Já to jen mlčky trpím a zbavuju se odpovědnosti. Já to novinám neberu, ale mě se to netýká. Týká se to možná postav, které na Slovensku ztvárňuji," řekl Super.cz s úsměvem Ján Koleník, který je momentálně bez partnerky.

"Momentálně nemám doma žádnou ženu, užívám si svobody. Jsem nezadaný sexsymbol," směje se populární slovenský herec. A jak by měla vypadat jeho potencionální přítelkyně? "Hlavně ať se nebere vážně. Ať je ve všem humor a nadhled," prozrazuje slovenský sympaťák.

Na Slovensku je Ján velkou hvězdou. Již osm let hraje ve Slovenském národním divadle. Momentálně také účinkuje v úspěšném televizním seriálu Panelák. V Čechách hrál například na letních Shakespearovských slavnostech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám