Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Aneta Vignerová (36) ze včerejška na dnešek téměř nezamhouřila oči. Od včera totiž už věděla, že se dnes ráno v novinách objeví intimní fotografie jejího partnera Tomáše Ujfalušiho. Fotky poslala novinářům žena, se kterou Ujfaluši před lety udržoval milostný poměr. Nad zbabělým činem zhrzené milenky zůstává Miss ČR 2009 rozum stát.

„Ta slečna se nejspíš dostala do úzkých a rozhodla se z toho vyjít tou nejšpinavější cestou,“ kroutí hlavou Aneta, která je přesvědčená, že zoufalá žena prodala fotky bulváru za tučný honorář. „Musely ji motivovat peníze. Proč by se po čtyřech letech rozhodla udělat něco takového,“ diví se Aneta.

Modelka se příliš nezaráží nad tím, že její přítel v minulosti posílal milence podobné fotky. „Tomáš byl v té době svobodný a nepředpokládal, že by to mohl v budoucnu někdo zneužít. Vždyť na nich není nic tak hrozného. Ruku na srdce, asi každý někdy něco podobného provedl. Je mi ale smutno, že se trefují do člověka, který řadu let velmi dobře reprezentoval naši zemi,“ brání svého partnera Aneta.

Podle Vignerové prý nemůže být pochyb, že se jedná o mnoho let staré snímky. Za pravdu jí dává skutečnost, že Ujfaluši na inkriminovaných fotkách ještě nemá tetování na hrudníku.

Modelka prý nezná totožnost zhrzené záškodnice a dotyčná by za to měla být ráda. „Takové chování se mi opravdu hnusí. Pokud bych ji potkala, tak jí plivnu do tváře,“ uzavírá svou zpověď Aneta.

Reklama

Další články

Načítám