Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Podprsenky pro velká prsa nejsou k sehnání. Takový je současný stav českých obchodů. A přitom žen, které se mají čím pochlubit, a tedy potřebují podprsenku ve větší velikosti, je nezanedbatelná část. Prohlédli jsme si nabídku na internetu a přinášíme vám výběr těch nejhezčích kousků.

Podprsenky pro velká prsa

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nakupování spodního prádla se v Česku často stává noční můrou. Škála velikostí je jednoduše nedostatečná. A když už se na pultech podprsenky s většími košíčky objeví, jsou to obyčejné, ne-li dokonce ošklivé pytlovité kousky. I podprsenky pro velká prsa však mohou být krásné. Podívejte se sami!

Nebojte se bílé!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

To, že černá zeštíhluje, je všeobecně známý fakt. I proto se některé ženy s většími ňadry bojí nosit podprsenky světlé barvy. Také byste ráda svá prsa opticky zmenšila? Není to vůbec potřeba. Správná volba podprsenky však dokáže zázraky – vaše prsa budou krásná a nádherně budou vyplňovat celý dekolt. Takovým jedinečným kouskem je například podprsenka značky Avalingerie – díky bavlněné podšívce je neuvěřitelně pohodlná a její jemná krajka vás doslova okouzlí.

Pohodlí nade vše!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Velká prsa sice umějí přitáhnout pozornost či zvýšit sebevědomí, ale pro tělo jsou často zátěží. Také vás bolí záda? Je na čase si koupit podprsenku, která vašim ňadrům dopřeje zasloužené pohodlí. Podprsenka Donna má polovyztužené košíčky, kvalitní všité kostice a krajkovou horní část, takže se skvěle přizpůsobí plnějším prsům. A nastavitelná ramínka či vyjímatelné vycpávky už jsou naprostou samozřejmostí. Užijte si komfort.

Hoďte se do gala

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Bojíte se kvůli svému velkému poprsí odvážných střihů? S kvalitní podprsenkou typu bardotka už nebudete muset. Velká prsa podpoří snadno i bez ramínek, a tak můžete s radostí vyrazit do společnosti v korzetových šatech nebo na párty v odhalujícím topu. Neomezujte se v oblékání kvůli špatnému spodnímu prádlu. I pro velká prsa totiž existují skvělé kousky, které pod oblečením nejdou vidět. Vyzkoušejte je.

Dovolte si luxus

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Že krajkové spodní rádlo není pro velká prsa to pravé? Kvalitně ušité krajkové kousky poskytnou dostatečnou podporu ňadrům jakékoliv velikosti. Mezi takové jedinečné kousky se řadí také podprsenka Marsella. Jemnou elastickou krajku doprovází luxusní lesklý materiál s kouzelným potiskem, košíčky jsou polovyztužené a ramínka nastavitelná. Vyměňte staré kousky za nové a udělejte si radost kapkou luxusu.

Vyzkoušejte nové trendy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nadcházející sezoně budou vévodit proužky. Nejenže dokáží opticky vytvarovat poprsí k dokonalosti, ale jsou současně elegantní a svěží. Jednoduše dokonalé. V kombinaci s tmavou barvou pak získáte unikátní a praktický kousek, který se hned stane hvězdou vašeho šatníku. Ramínka můžete nastavit i zcela odepnout, díky speciálnímu střihu bude váš dekolt neodolatelný a vyztužené košíčky jsou pro maximální komfort podšity bavlnou. Nové a pohodlné spodní prádlo si zasloužíte, tak s radostí nakupujte!

Další články

Načítám