Hlavní obsah
Článek

Staronová hvězda seriálu Ulice Hana Maciuchová (†75) se už léta objevuje po boku univerzitního profesora Karla Pstružiny. Dosud dvojici k harmonickému vztahu stačilo, že jsou spolu. Oba si během života prošli několika vztahy. Dobře tedy vědí, že život na hromádce je ideální řešení. Nyní se ale zdá, že představitelka profesorky Miriam Hejlové změnila názor a věrného přítele chce odměnit tím, že si ho vezme!

"Celý štáb Ulice už si o tom šušká. Paní Hana, která po roční odmlce začne za měsíc opět natáčet, se bude vdávat za Karla Pstružinu," informoval nás zdroj z Novy. Herečka by tak podzim života prožila po boku své druhé životní lásky. Tou první byl Jiří Adamíra, známý například ze seriálu Panoptikum města pražského. Herec bohužel zemřel v roce 1993 na pooperační potíže po zákroku, který měl odstranit následky rakoviny páteře.

Právě Adamíra několikrát paní Hanu požádal o ruku. „Jiří byl před vztahem se mnou dvakrát ženatý. Přesto, že mě několikrát požádal o ruku, pokaždé jsem odmítla,“ přiznala Maciuchová v jednom z rozhovorů. Když pak onemocněl, hluboce svého odmítnutí litovala. Bylo už však pozdě.

Možná proto si herečka říká, že další odmítnutí by již bylo příliš troufalé pokoušení osudu. Proto se její údajně chystané veselce není proč divit. S Maciuchovou se nám dnes nepodařilo spojit a tak nemohla svatbu potvrdit.

"Informaci, že se bude paní Hana Maciuchová vdávat, nemáme. Soukromí herců nekomentujeme. Pokud tomu tak skutečně je, budeme přát paní Maciuchové jen vše dobré," řekla Super.cz PR koordinátorka seriálu Eva Měšťáková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám