Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Podívejme se zpátky do minulosti, kdy Kim Kardashian (43) nebyla ještě tak známá jako dnes... V roce 2007 na sebe však upoutala zraky nejen spousty mužů, ale i médií, když nafotila velice odhalené snímky do prosincového vydání Playboye.

Kim se na podmínkách domlouvala přímo s Hughem Hefnerem a po svém boku měla i matku Kris Jenner, která je známou americkou podnikatelkou a na vše dohlížela. Kim se rozhodla k pózování pro nejznámější pánský časopis poté, co byla ještě žhavá její aféra s uniklým domácím erotickým videem. Soukromou nahrávku v únoru téhož roku prodal společnosti Vivid Entertainment její bývalý milenec, zpěvák Ray J. Pořízena však byla prý již v roce 2003.

Příběh se nápadně podobá tomu, co zažila i Paris Hilton. Nejen, že jsou obě známé dědičky po movitých otcích a jsou hvězdami vlastních reality show, ale spojuje je právě i prodané erotické video zhrzených expartnerů, které však nakonec obě dámy vyhouplo mezi celebrity první kategorie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám