Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ani herečka Zora Jandová se nevyhnula svlékání před kamerou. Postelovou scénu si střihla po boku herce Ondřeje Pavelky v dramatu Štěpána Skalského Všechno nebo nic.

Herečce tehdy bylo šestadvacet let a byla moc krásná. Přesto se nahoty před kamerou moc bála a hodně se styděla. Vadilo jí, že není vyvinutá podle svých představ, a jak to bude vypadat na filmovém plátně.

„Strašně jsem se styděla a hlavně jsem si říkala, krucinál, vždyť se na mě budou všichni koukat, co já těm lidem nabídnu. Měla jsem hrůzu z toho, že jsem poměrně nevyvinutá, a tak jsem si vsugerovala, že mám prsa trojky nebo čtyřky,“ vzpomínala kdysi v pořadu Peříčko Zora Jandová.

Jandová se v současnosti vykašlala na herectví. Sem tam se ukáže v nějakém tom seriálu, což je velká škoda. Ve svých třiapadesáti letech má úžasnou figuru, kterou si udržuje díky cvičení tai-chi. Takže, kdyby se v současnosti svlékla v nějakém filmu, měli by diváci určitě na co zírat.

Reklama

Další články

Načítám