Hlavní obsah
Článek

Jestli škarohlídi nemohou Leoši Marešovi (47) něco upřít, je to vytříbený vkus. Tento stále ještě populární moderátor by asi těžko mohl být označen za skrytého homosexuála. Po vztazích s kráskami Gabrielou Dvořákovou, Hanou Svobodovou nebo svou stále ještě partnerkou Petrou Faltýnovou (46) ho přistihli při velmi blízkém setkání třetího druhu s Českou Miss World 2012 Lindou Bartošovou (19). Leoši, ty podvádíš?

Dvojice spolu tokala na narozeninách jednoho známého pražského klubu. Jen si prý počkala, než odejde poslední fotograf a pak měla hlavy čím dál tím blíž u sebe. Z fotografií, které uveřejnil týdeník Sedmička, to vypadá, že neřešili pracovní věci. Naopak, Leoš vypadá zakoukaně!

Moderátor velmi těsný kontakt s kráskou vysvětluje svérázně a záleží na každém, zda mu uvěří, nebo ne. „Pokud to vypadalo, že se k sobě máme, tak jenom proto, že tam byl hluk. Abychom se slyšeli, měli jsme hlavy blízko sebe,“ snažil se ze situace vybruslit Mareš.

„S Leošem jsme – dalo by se říct – jenom kamarádi. Myslím si, že jsme se nelíbali. Pokud to tak vypadalo, není tomu tak,“ reagovala prý ještě podivněji Linda, která se velmi zajímala o to, co se bude psát. Není divu. Také je zadaná, má nového přítele. Proto tvrdí, že jí rozhlasový spíkr chtěl nabídnout práci, protože prý pěkně moderuje. Ale jak sama přiznala, k tématu se nedostali. Z klubu odjela sama, ale Leošovým taxíkem.

Uvidíme časem, zda šlo jen o jiskření, o pracovní záležitost, jak se možný nový páreček českého showbyznysu snažil médiím namluvit, nebo o něco víc.

Reklama

Další články

Načítám