Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Patříte mezi filmové nadšence, kteří se rádi potěší pěkným ženským tělem některé ze slavných hereček? Připomeňte si s námi trojici krásek, které kývly na roli i přesto, že měly ve scénáři nahé scény. Tentokrát zavzpomínáme na dnes již legendární Sharon Stone (66) následovanou Sophií Monk (32) a Penélope Cruz (38).

Kromě nejznámější scény z thrilleru z roku 1992 Základní instinkt, kdy si ‚bezkalhotková‘ Sharon přehazuje nohu přes nohu, se herečka v tomto filmu svlékla i jinak. Odhalila se ještě během milostného aktu s Michaelem Douglasem (67).

Také australská herečka, zpěvačka a modelka Sophie Monk (44) se před kamerou svlékla, a to v roce 2008 v romantické komedii Sex 100+1 se Simonem Bakerem a Winonou Ryder.

Ve stejném roce se odhodlala k nahé scéně i Penélope Cruz, a to ve hvězdně obsazeném romantickém dramatu Umírající zvíře. V příběhu podle románu Philipa Rotha Penélope představuje krásnou Consuelu, která učaruje proutnickému profesorovi Kepeshimu, jehož hraje Ben Kingsley.

Reklama

Další články

Načítám