Hlavní obsah
Článek

V noční můru se proměnila cesta exotické zpěvačky Victorie do východočeského města Náchod, kde probíhalo vyhlášení nejkrásnějšího muže České a Slovenské republiky. Po cestě na finálový večer měla autonehodu, která zapříčila její zpoždění a samozřejmě se také podepsala na psychickém stavu zpěvačky.

Česká ikona taneční scény Victoria se rozhodla připravit si příjemný den. Večer ji čekalo vystoupení na galavečeru Muž roku, a tak se rozhodla nepodcenit přípravy a dopoledne si zašla na zkrášlovací procedury do salonu, vyzvedla šaty a poté už jí nic nebránilo vyrazit na cestu, která se jí mohla stát osudnou. Na dálnici jí praskla pneumatika a mohlo tak dojít k tragické události, naštěstí se ale nic vážného nestalo. Z bryndy jí pomohl jeden kamarád, který přispěchal vyměnit zdemolované kolo.

Příhoda Victorii poznamenala natolik, že si jejího zničeného výrazu v zákulisí galavečera všimlo hned několik finalistů, kteří okamžitě našli způsob, jak snědou zpěvačku rozpálit a vrátit na její tvář úsměv. Slovo dalo slovo a kluci Victorii přemluvili, aby s nimi ještě před vyhlášením toho nejkrásnějšího z nich zašla na drink.

„Začalo to naprosto nevinně. Kluci mě nejprve pozvali na drink a tam mi velice zdatně lichotili, že vypadám opravdu báječně a ptali se mě, kde jsem byla na dovolené, když jsem tak krásně opálená. Prozradila jsem jim, že mým tajným trumfem jsou samozřejmě geny, které podporuji samoopalovacím nástřikem,“ smála se již ukonejšená zpěvačka.

Reklama

Další články

Načítám