Hlavní obsah
Článek

Hodná princezna Arabela si zase vjela do vlasů se zlou Xénií. Řeč je o herečkách Janě Nagyové a Dádě Patrasové (67), které v legendárním seriálu Václava Vorlíčka Arabela ztvárnily princezny, které se spolu pravidelně hašteřily.

A k roztržce nedošlo jenom v seriálu, ale i ve skutečnosti. O seriál Arabela totiž projevili zájem Němci, kteří ho chtějí nově natočit. Tentokrát však výhradně s německými herci, což se nelíbí Dádě Patrasové. Zato Jana Nagyová, která žije trvale v Německu, nápad na natočení německé Arabely uvítala.

„Tak to je nádhera, že v seriálu budou němečtí herci, vždyť já už jsem německá herečka,“ svěřila se Blesku Nagyová s tím, že by ráda, kdyby si ji Němci do seriálu vybrali. Na roli Arabely se sice už vzhledem k věku necítí, ale z fleku by si vystřihla roli královny, kterou v české verzi Arabely ztvárnila Jana Brejchová.

Patrasová však svou hereckou kolegyni nechápe. „Vůbec Janě nerozumím, vždyť ten seriál je ryze český, scénář je českých autorů, je to česká pohádka, Němci by s tím neměli mít vůbec nic společného,“ rozhořčila se Patrasová alias princezna Xénie. Jak to tak vypadá, stará rivalita mezi Xénií a Arabelou nadále pokračuje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám