Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když je člověk denně na očích, musí se o sebe starat mnohem více než běžný smrtelník. Hledáčku fotografů neunikne sebemenší vada na kráse, tak proč jim vůbec dávat příležitost ji zaregistrovat? Někdy ale překvapí, kdo a co si přeje zdokonalit. Takový Felix Slováček si ani před sedmdesátkou nedá pokoj, chce vypadat lépe, a proto se vydal na kosmetickou kliniku.

Na své manželce Dádě Patrasové (67) by nic neměnil, ale ona si je vědoma, že se o sebe musí pravidelně starat. Kromě jiných procedur si nechala vyhladit nohy radiofrekvenční vlnou, jelikož ta je velmi dobrá na klouby. „S Petrou Řehořkovou, která kliniku vlastní, jsme kamarádky. Natáčeli jsme u ní film Jedlíci, ve kterém jsme si i kamarádky zahrály. Upřednostňuji ruční lymfodrenáž a zkouším různé Petřiny kolagenové krémy a přípravky a radím se ohledně zdravé životosprávy,“ přiznala s úsměvem Dáda.

Při příchodu na kliniku Felix s jistotou řekl: „Nic nepotřebuju, ale člověk nikdy neví, a proto se tam jdu podívat." Když ale viděl, jak si jeho žena ošetření užívá, zatoužil také nechat se hýčkat. Nenechal se dlouho přesvědčovat a po chvíli se i on svěřil do Petřiných rukou. Felix by před velkým narozeninovým koncertem rád shodil nějaké ty špeky.

To Monika Marešová (49) se chce líbit hlavně svým televizním divákům. Aby mohla ještě více odhalovat nohy, podstoupila mj. permanentní depilaci. „Občas zaskočím zpevnit určité problematické partie, ale brzy asi vyzkouším i výplň kyselinou hyaluronovou, která mne fascinuje tím, že zcela přirozeně udržuje v pleti vodu a nezmění mimiku obličeje,“ prozradila Monika.

„Dříve jsem prosazovala, že všechno zachrání čerstvý vzduch na horách. Ale teď, když část roku trávím ve městě, jsem přišla na to, že o sebe musím začít pečovat i jiným způsobem. A to hlavně teď v zimě, kdy se zúčastňuji různých společenských akcí,“ řekla i Kateřina Neumannová.

Reklama

Další články

Načítám