Hlavní obsah
Článek

Štěpánka Decastelo je první manželka současného muže moderátorky Evy Decastelo (45). A rozhodla se, že bude minimálně stejně slavná jako Eva. Do světa šoubyznysu se rozhodla proniknout za pomoci svých vnad. "Vsadila jsem na svá velká ňadra a absenci podprsenky a musím říct, že to vychází," pochlubila se Super.cz.

Do společenských rubrik Štěpánka pronikla už před časem, ale pouze jako partnerka rybáře Jakuba Vágnera, jehož největší úlovek si nechala vytetovat i na záda. Teď ale chce být sama za sebe. "Vždy jsem chtěla být zpěvačkou a pomalu mi to začíná vycházet. Kdybych věděla, že stačí předvést vnady, dělala bych to už dřív," upřesnila Štěpánka, která nazpívala duet s Domenicem Martuccim po Míše Noskové (41) a Ivetě Bartošové (†48) a už vystupuje i sama. Její píseň byla součástí programu na soutěži Muž roku.

"Čekám, že by mohla přijít i nějaká nabídka na film. Samozřejmě mám na mysli něco lechtivého, co bych mohla s velkým humbukem odmítnout. Ale určitě proběhne nějaké sexy focení. Jen musím zhubnout ještě asi deset kilo. To se ale zase bojím, aby mi nepoklesla prsa," svěřila půvabná zrzka.

Reklama

Další články

Načítám