Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není pochyb, po kom tahle uhrančivá brunetka zdědila půvab, když je její maminkou jedna z nejsmyslnějších hereček 80. let Nastassja Kinski (51). Její dcera Sonja Kinski se uchytila v modelingu a ‚tlačenku‘ od slavné maminky určitě nepotřebovala. O jejím půvabu totiž nemůže být pochyb. A stejně jako Nastassja před více než třiceti lety, ani její dcera se nestyděla a svlékla se před fotoaparátem.

Ačkoli je Nastassja Kinski světlý typ, exotické rysy má její dcera po otci - egyptském filmaři Ibrahimu Moussovi.

Narodila se v březnu roku 1986 ve švýcarské Ženevě a jak je vidět podle fotografií v galerii, s přibývajícím věkem rostla do krásy. Dnes je národností Američanka a podle údajů z modelingové agentury se pyšní výškou 175 centimetrů a mírami 86-61-86.

Co se herectví týče, Sonja se příliš ‚nepomamila‘. Kromě role ve snímku Všechny Boží děti umí tančit z roku 2007 a několika drobných mihnutí ve filmech se tato šestadvacetiletá kráska věnuje spíš natáčení nejrůznějších reklam.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám