Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O herečce Lucii Zedníčkové (55) nebylo pár let téměř slyšet. Důvod je nasnadě. Přestěhovala se z Prahy do Brna a začala hrát v tamním divadle, což do světa médií moc nepronikne. Nyní se ale vrací na obrazovky a od září ji budeme pravidelně vídat v seriálu Ententýky, kde hraje rozvedenou fotografku se dvěma dětmi.

Trochu to připomíná její vlastní osud. Před pár lety svět šoubyznysu šokovala, když dala před manželem, dramaturgem Vítkem Pokorným přednost brněnskému herci Petru Štěpánovi, který se objevoval například v seriálu Ošklivka Katka. Právě kvůli němu opustila i Prahu. "Žiju v Brně, ale tak napůl. Hodně pendlujeme," upřesnila Lucie.

Ta si velmi hlídá soukromí, proto všechny překvapila, když se se čtrnáctiletým synem Mikulášem objevila na opening párty autosalonu v Praze. "Stejně jsem musela přijet kvůli propagační akci k seriálu Ententýky. Sem jsem měla pozvánku a Mikuláš miluje auta, těšil se, že tady uvidí veterány i nové modely," vysvětlila Super.cz Lucie. "Sama koukám, jak už mě přerostl. Když si nevezmu podpatky, je o hlavu větší než já. Čas běží, děti rostou," krčila rameny Lucie, která má ještě sedmiletou dceru Amélii.

Mezi dalšími hosty večírku jsme s Lucií vedli dlouhou diskuzi o tom, jaké vlastně používá jméno. To, zda se rozvedla s otcem svých dětí, totiž nikdy nechtěla komentovat. "Podle občanky jsem Pokorná, v umělecké profesi používám příjmení Zedníčková," uvedla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám