Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letní prázdniny prožila Andrea Kerestešová (39) v plném pracovním nasazení. Kromě výletu se svým partnerem Jakubem do Beskyd se herečka věnovala pouze a jen práci. Většinu času jí zabraly zkoušky v divadle a hlavně natáčení poslední řady seriálu Vyprávěj.

Zasloužený odpočinek tedy na Andreu teprve čeká. Na začátku měsíce října odcestuje kráska na čtrnáct dní do Číny, kde dojde k natáčení dalšího dílu jejího cestovatelského dokumentu "Andrea za hranici".

Zajímavé je, že Kerestešová úplně přesně neví, co ji v asijské zemi vlastně čeká. „Scénář je sice již napsaný, ale já se všechno dozvím až v momentu, kdy usednu do letadla. Tvůrcům pořadu šlo o moment překvapení, ke kterému rozhodně dojde,“ směje se Andrea, která o své další zahraniční cestě ví jen to, že navštíví Šanghaj a Peking.

S největší pravděpodobností se herečka se štábem vypraví i do vesnic a odlehlých končin země, aby poznala Čínu a její obyvatele po všech stránkách. Ostatně stejný průběh měly Andreiny cesty do Střední Ameriky, Afriky a Indie a Nepálu.

Herečka má před cestou do totalitní komunistické země obavy. „Samozřejmě, že se bojím, ale pokud budeme dodržovat pravidla, která se dodržovat mají, tak by se nám nic nemělo stát,“ říká a jedním dechem dodává: „Asi tam nebudu vyjadřovat svůj politický názor.“ Jak ale známe prostořekou Andreu, je jisté, že neudrží jazyk za zuby.

Reklama

Další články

Načítám