Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Obě jsou krásné, tmavovlasé a mají těla modelek. Řeč je o nejslavnějších sestrách současnosti Kate (42) a Pippě Middletonových (40). Jsou si velmi podobné i postavami. Díky snímkům z dovolené na španělských ostrovech z roku 2006, kde si užívaly na jachtě,můžete obě sestry oděné pouze do bílých bikin hezky porovnat.

Kate i Pippa si před šesti lety na přelomu srpna a září vyjely na prázdniny. Útočištěm se jim stal španělský ostrov Formentera poblíž Ibizy. Spolu s nimi vyrazil na jachtu i princ William (41), mladší bratr Kate a Pippy James Middleton, jejich matka Carole, otec Michael a několik blízkých přátel.

Obě nádherné sestry tehdy zvolily bílé bikiny se zavazováním kolem krku. Jejich modely se v podstatě nelišily ani střihem. Pouze Pippa měla na bocích a uprostřed mezi košíčky vrchního dílu látku na zavázání. Nebýt toho, byly by dívky s mokrými vlasy a slunečními brýlemi od sebe k nerozeznání.

Obě byly krásně štíhlé a také téměř stejně opálené. Kate měla přeci jen o něco sportovnější tělo, pevnější bříško i zadeček. Dnes by však rozdíl mezi dívkami mohl být markantnější. Pippa sice okouzlila všechny svou štíhlou postavou, ale jak je známo, vévodkyně z Cambridge Kate před svatbou radikálně zhubla.

Jak Super.cz v úterý informoval, vévoda a vévodkyně z Cambridge odjeli na desetidenní líbánky do luxusního resortu na jeden ze Seychelských ostrovů, kde noc vyjde v přepočtu na úctyhodných 112 tisíc korun.

Velkému zájmu médií se však již od královské svatby těší spíše Pippa Middleton, jelikož je stále oficiálně ještě "k mání". Přestože po ní však pokukoval i princ Harry, ona chodí s bývalým hráčem kriketu a současným bankéřem Alexem Loudonem. Obzvlášť populární je však Pippa v Polsku. Její jméno totiž v polštině znamená hovorově dámské přirození a na toto konto v zemi vznikla již hezká řádka vtípků.

Reklama

Další články

Načítám