Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

s názvem Zrcadlo tvého života přestala FTV Prima loni vysílat o dva měsíce dříve, než se původně plánovalo. Od pořadu národem milované umělkyně Jiřiny Bohdalové (92) si vedení televize velmi slibovalo, ale nesetkal se s takovou diváckou odezvou.

se svou talk show Polívka na víně. Nový pořad si vzal na svá bedra režisér Zdeněk Zelenka, který stál právě za staženou talk show Bohdalové.

nebo Matěj Ruppert. Byli jsme zvědaví a přece jen jsme se zeptali Bolka Polívky, jaká bude náplň jeho show. „Jsme teprve na začátku natáčení tohoto pořadu, proto se mi těžko nějak přesněji charakterizuje. Pokud řeknu, že jde o povídání se zajímavými lidmi nad vínem, je to pravda, ale není to přesné. Pořad vzniká v dobré náladě a nechybí mu ani jistá melancholie. Byl bych rád, kdyby diváci měli při jeho sledování podobné pocity,“ prozradil nám známý komik.

„Už mám za sebou přestříhané čtyři díly a mám problém, abych se při tom neuchechtal. Bolek je opět ve formě," říká režisér Zelenka. Snad se režisérův nový projekt setká s větším úspěchem než ten předchozí.

Reklama

Další články

Načítám