Hlavní obsah
Článek

Jelikož se poslední čtvrtá série seriálu Vyprávěj odehrává v době mezi rokem 1989 a 2005, vybrali si tvůrci k moderování tiskové konference retro díla Marii Retkovou (56). Výběr to byl dobrý, jelikož bývalá hlasatelka České televize tou dobou patřila mezi ikony.

Paradoxní je, že Retková se od té doby prakticky nezměnila. Za stálost jejích půvabů prý nemůže luxusní kosmetika ani ručičky šikovného plastického chirurga, ale dobrá genetická výbava a sport. „Pro svůj vzhled moc nedělám. V životě jsem například nebyla na kosmetice," svěřila se Super.cz Retková.

Moderátorka nám ale přece jen prozradila pár svých triků. „Na obličej si občas nanáším krém na dětské zadečky nebo sádlo," směje se.

Zub času nezasáhl nejen Mariinu tvář, ale ani postavu. „Věnuji se sportu, ale protože mě to baví, nikoli kvůli vzhledu," vysvětluje nám sympatická šestapadesátnice, která každý týden hraje s kamarádkami basketbal.

Za to, že se jí její koníček vyplácí, mluví fakt, že na tiskovku oblékla úplně stejný model, který oblékla před jedenácti lety na předávání cen TýTý.

Reklama

Další články

Načítám