Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Andrea Kerestešová (39) se proslavila díky retro seriálu Vyprávěj, který se pomalu, ale jistě chýlí ke konci. Kerestešová se zapsala do srdcí diváků coby seriálová Eva Dvořáková.

S pro ni doposud životní rolí se bude jen těžko loučit, což se jí vůbec nemůžeme divit. Za pět let natáčení se z neznámé herečky, jež se mihla jen v několika filmech, stala obletovaná hvězda. Chybělo však jen málo a Kerestešovou by dnes nikdo neznal.

Role Evy Dvořákové totiž byla nabídnuta tehdy mnohem známější slovenské herečce Zuzaně Norisové.

„Zuzce tenkrát nabídli hlavní roli Evy Dvořákové. Chvíli o tom přemýšlela, ale nakonec nabídku odmítla. Nechtěla jít do tak náročného a dlouhého projektu. Navíc v té době měla mnoho závazků v divadle," svěřila se Super.cz kamarádka herečky.

Romanu Vojtkovi (52). Vyprávěj se pětkrát po sobě stal seriálem roku v anketě televizní popularity Týtý a pořád si drží vysokou sledovanost.

Kerestešová tak vlastně za svou slávu může poděkovat Zuzaně Norisové. Ta se v posledních letech stáhla do ústraní a brzy přivede na svět svého prvního potomka, kterého čeká s hercem Ondrejem Kovaľem známým z komedie Účastníci zájezdu, kde si zahrál fešáka a proutníka Maxe.

Reklama

Další články

Načítám