Hlavní obsah
Článek

Jít pařit s Tamarou Ecclestone (28) znamená prožít párty s prakticky neomezeným množstvím drinků včetně toho nejluxusnějšího šampaňského. Budoucí dědička po bossovi Formule 1 Bernie Ecclestonovi si v úterý večer vyrazila s několika přáteli do londýnského věhlasného podniku Mayfair a nechala tam sumu v přepočtu blížící se miliónu korun...

Osmadvacetiletá brunetka, která si nedávno pořídila druhý nejdražší dům ve Spojených státech (úplně nejdražší vlastní její mladší sestra Petra), si umí peněz svého otce užít. Divoký večírek se slušně rozjel, jelikož na Tamařině účtu se objevilo úctyhodných 28 láhví klasického šampaňského Cristal a ještě dalších deset láhví speciálních druhů tohoto šampaňského. Objevila se ještě jedna lahvinka vodky Grey Goose.

S poplatkem za služby, které dělaly čtyři tisíce liber, se celková útrata vyšplhala na 30 676 liber, tedy 920 tisíc korun. Ecclestone takové množství alkoholu nezvládla vypít pouze se svými přáteli, ale láhev Cristalu koupila každému, koho v klubu zahlédla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám