Hlavní obsah
Článek

Krásnou Šárku Vaculíkovou (25), která jde, co se profese týče, ve stopách svého zatím ještě slavnějšího strýčka Lukáše Vaculíka (61), si diváci pamatují ze seriálů První krok nebo Ordinace v růžové zahradě 2. Teď se nám Šárka neukázala v žádné roli, ale v civilu. A jak si můžete na fotkách všimnout, nenosí vůbec žádný make-up.

Proč taky? Jelikož má Šárka krásnou pleť, může si dovolit vyjít mezi lidi in natura, neboť i bez líčidel vypadá krásně jako panenka. Ba dokonce jí přirozený look sluší mnohem víc, než když si ji do parády vezmou maskérky před natáčením či divadelním představením.

Nejen zábavu si ale herečka o prázdninách užívala. Také pilně pracovala. Už brzy se například divákům představí v seriálu Ulice. „Letošní prázdniny jsem měla pracovní. Začalo to Decameronem na Otáčivém hledišti v Českém Krumlově a pokračovalo Shakespearovskými slavnostmi na Pražském hradě a představením v angličtině na Fringe festivalu Deja Vu. Do toho jsem začala točit Ulici, takže jsem měla tolik práce, jako už dlouho ne. A to bylo moc fajn,“ řekla Vaculíková.

Reklama

Další články

Načítám