Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá moderátorka VIP zpráv na TV Prima Martina Gavriely (45) přišla během práce pro televizi o polovinu svojí hřívy. "Nechávala jsem všechno na vizážistkách, tupírovaly mě, natáčely a já pak jen stáhla vlasy do culíku nebo drdolu. A teprve teď jsem zjistila, jakou jsem udělala chybu. Mám jich o půlku méně než dřív. Abych nevypadala jako vypelichaná slepice, musela jsem si je nechat zahustit," řekla Super.cz.

Jen na vizážistkách ale vinu nechce nechat. "Vůbec jsem se o sebe nestarala. Za tu dobu, co jsem byla na Primě jsem si neudělala žádnou vlasovou kúru, nešla jsem ani ke kosmetičce, jen jsem na sebe patlala šminky," říká sebekriticky.

Martina tvrdí, že jí práce v televizi nechybí. "Byla jsem hloupá, že jsem do toho vůbec šla. Když se pak na veřejnosti objevily mnohokrát omílané fotky z mé minulosti, byl to na mne i děti příšerný tlak," svěřila. Teď je spokojená s prací sekretářky. "Ve firmě je každému jedno, jak vypadám. Nemusím se ani malovat. Proč taky, když jdu s obálkami na poštu," míní.

Ze světa showbyznysu má sice stále nějaké nabídky, ale odmítá je. "Jsem líná. Leckdy i slíbím, že přijdu na nějakou akci, ale pak se mi nechce," připustila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám