Hlavní obsah
Článek

Tak rychlý rozvod jako v případě Toma Cruise (61) a Katie Holmes (45) u Heidi Klum (50) a Seala nehrozí. Německá modelka a americký zpěvák se totiž nemohou dohodnout na péči o jejich čtyři děti a na vyrovnání majetku, takže se začali handrkovat a rozvodové řízení se tím zaseklo na mrtvém bodě.

Heidi se rozešla s manželem letos v lednu a krátce poté podala žádost o rozvod, Seal tak učinil ihned po ní. Magazín Radar teď píše, že se dvojice ani po půl roce nehnula blíž k rozvodovému stání, během něhož by soudce mohl manželství ukončit. Právníci, kteří slavné manžele zastupují, se totiž hádají o majetek i návrh na péči o čtyři potomky, které spolu modelka a zpěvák mají.

Sealův majetek se odhaduje na patnáct miliónů dolarů (asi 300 miliónů korun), zatímco Heidi má mít kolem sedmdesáti miliónů dolarů (asi 1,4 miliardy korun). A Klum teď navíc vadí, že její manžel použil společné děti na reklamu digitálního fotoaparátu Leica, aniž ji o tom informoval. Chce tak více rozhodovat o budoucnosti svých potomků a Sealova práva omezit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám