Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když Mahulena Bočanová (57) dorazila jako jedna z kmoter nočního klubu do lokálu zavěšena do exmilence Moniky Absolonové (47) Vratislava Jandy, všem spadla čelist. "No, ale vlastně by se k sobě docela hodili," mínili po prvotní chvíli překvapení mnozí.

Mahulena ovšem tvrdí, že mezi ní a Vráťou nic není. "Jsme staří kamarádi, spolupracujeme na jednom projektu a před akcí jsme byli ještě s kamarádem Petrem na večeři, tak jsme všichni dorazili sem," řekla Super.cz. Proč se ale nedržela i zmíněného Petra a do baru vplula pouze s Vráťou, nevysvětlila.

Mahulena už se s dcerou Márinkou přestěhovala do domu v Buštěhradu a od té doby přestala navštěvovat bary v centru, v nichž byla jako doma, když bydlela na Staroměstském náměstí. "Stačily dvě minuty, abych si svlékla pyžamo a nazula kecky a vyrazila za kamarády do mých oblíbených podniků," vzpomínala.

Nyní prý jezdí všichni za ní a při tom, jak to vyprávěla, představili jsme si dům v Buštěhradě tak trochu jako bar. "Mám to zařízené tak, aby se mohla sejít větší společnost, vaříme, popíjíme, dá se tam i přespat," svěřila.

Bydlí tam prý ale jenom s dcerou. "Neříkám, že nemám někoho radši víc než ostatní, ale nechci Márince komplikovat život. Když budu s někým, na kom mi záleží, tak ne u nás doma ale u něj. Můj Buštěhrad můj hrad," vymyslela variaci na známé rčení. A zda ten někdo je právě Vráťa Janda, ukáže čas.

Reklama

Další články

Načítám