Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Před časem jsme vás informovali o akci, která je určena všem rodičům, které již nebaví utrácet nehorázné částky za dětské plenky. Nepromarněte tuto jedinečnou šanci získat roční zásobu plenek Pampers! Ale pozor, akce trvá jen do neděle 3. února! Poradíme vám, jak se zapojit do slosování a kde seženete plenky za ceny, které jsou i po zvýšení DPH stejné jako loni!

Soutěž pořádá Feedo.cz

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Mnoha maminkami prověřený internetový obchod s potřebami pro děti, kde vše najdete na jednom místě. Zúčastněte se také!

Jak se zapojit a vyhrát?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zapojit se je tak snadné! Stačí zakoupit alespoň dvě balení plenek Pampers a tipnout si správnou odpověď na soutěžní otázku. Každý týden jsou vybráni čtyři šťastní výherci, kteří získají celoroční zásobu plenek! Feedo tedy zařídí roční zásobu plenek pro celkem 16 šťastných rodičů! Chcete být mezi nimi?

Pozor – akce trvá jen do konce týdne!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Soutěž trvá pouze do 3. února a nyní je poslední šance se zapojit! V době trvání soutěže ušetříte i na poštovném – to je totiž zdarma! Pokud nebudete jedním z výherců, nezoufejte! Do konce soutěže ušetříte jak na cenách plenek, tak na poštovném.

Loňské ceny? U nás se ještě nezdražilo!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Od začátku roku platí na plenky vyšší sazba 21 % DPH a všichni prodejci své ceny zvedají. Na Feedo.cz stále ještě zakoupíte plenky za stejné ceny jako loni! Do 3. února můžete ušetřit až desítky korun na jednom balení plenek. Pozor, po dobu trvání soutěže je poštovné zdarma! A to se vyplatí!

Chytré maminky nakupují online!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Při větším nákupu máte vždy dopravu zdarma. Komu by se chtělo se s kočárkem plahočit do obchodu, tlačit se ve frontě a potom se s nákupem táhnout zase domů? Běžte s prckem raději na procházku do parku a nákup si nechte dovézt až domů! Na Feedo.cz najde každá maminka vše důležité, co pro své děťátko potřebuje. Feedo.cz zkrátka ulehčuje maminkám život!

Další články

Načítám