Hlavní obsah
Článek

Důležitou součástí soustředění finalistek České Miss v exotické lokaci na Filipínách je natáčení televizní kampaně, hlasovacích spotů a medailonků do velkého finálového večera. Všechny uchazečky o korunku královny krásy obdrží na exotických ostrovech od tvůrců pořadu zadání úkolu, který musí bez přípravy splnit.

Režisér těchto aktivit Slávek Horák si spolu se scenáristou a moderátorem Liborem Boučkem přichystali pro dívky úkoly, které vycházejí ze specifického místního prostředí a dívky si během soustředění vyzkouší, jak se žije a pracuje na Filipínách.

„Bylo to úžasné, nejdřív jsme se bály, protože jsme nevěděly, do čeho jdeme a jaké úkoly nás čekají. Natáčení úkolu bylo obrovské překvapení a zapojit se do běžného života Filipínců byl nezapomenutelný zážitek. Moc jsme si to užily,“ okomentovaly svoji novou zkušenost finalistky, které už natáčení úkolů absolvovaly.

Diváci, kteří budou dívkám fandit 23. března ve velkém finálovém galavečeru, tak budou moci posoudit, jak se jednotlivé finalistky prostřednictvím plnění úkolů na Filipínách dokázaly představit a také získat jejich sympatie.

Reklama

Další články

Načítám