Hlavní obsah
Článek

Naši nejbližší sousedé jsou zase o krok dál než my v Česku. Na Slovensku se začala točit první romantická telenovela. Zatím má pracovní název Chuť lásky a roli hlavní hrdinky ztvární zpěvačka a herečka Nela Pocisková, kterou začínají znát i čeští milovníci muzikálu.

Nela si už zahrála Marianu v muzikálu Robin Hood a hlavní roli v projektu složeném z písní kapely Elán Osmý světadíl v divadle Kalich. A od září se začne v tomtéž divadle objevovat jako hlavní dívčí hrdinka muzikálu Pomáda. A slíbila, že kvůli tomu, aby vypadala jako Sandy, kterou ve filmové verzi ztvárnila Olivie Newton-John, z ní bude zase blondýnka.

Zatím se ale daleko nedostala. "Právě kvůli natáčení telenovely jsem měnit barvu vlasů moc nemohla. Zatím začínám, a hodně pomalu, aspoň s melírem. Ale do 6. září, kdy je v Kalichu premiéra, bych ráda ještě nějaké zesvětlení zvládla," řekla Super.cz Nela.

Na Slovensku je Pocisková velkou mediální hvězdou, u nás teprve začíná, a tak si užívá anonymity. "Pravda je, že když mne vidí lidé na Slovensku, začnou se otáčet a šeptat si. V Praze se mi to nestává. Ale i na Slovensku stačí, že se nenalíčím, a už jsem neviditelná, což je výhoda," dodala Nela.

My můžeme dodat, že Nela skutečně původně byla blond a vůbec vypadala jinak. Zvláště v oblasti hrudníku. Před rokem a půl si nechala pomocí plastických chirurgů zvětšit svůj spíše chlapecký dekolt. A změnu na femme fatale završila obarvením na tmavo.

Reklama

Další články

Načítám