Hlavní obsah
Článek

Tenhle příběh jako by pocházel z pera autorů sci-fi nebo přímo z hlavy Ivety Bartošové (†48), která má občas hodně bujnou fantazii. V hlavní roli je problematická pěnice, její syn Artur a jeho otec Ladislav Štaidl. Ten prý odmítl synáčka pustit s kontroverzní maminečkou na dovolenou do Saúdské Arábie s odůvodněním, že by tam Iveta točila porno a syna prodala Arabům! Mladý muzikant tak místo za hranice všedních dnů jel na odtučňovací kúru.

Bartošová má mít od soudu povoleno, aby se synem strávila půlku prázdnin. Chystala se ho proto vyvětrat v Saúdské Arábii, kde spolu měli strávit pár týdnů na přelomu prázdnin. Jenže u Štaidla, který se o Artura rozhodnutím soudu stará, neuspěla. „Ivetě řekl, že si nepřeje, aby s ní Artur kamkoliv letěl. Že se bojí, že by tam točila filmy pro dospělé a Artura prodala Arabům,“ řekl týdeníku Sedmička zdroj.

A aby toho nebylo málo, místo na hudební tábor, kam Artur jezdí už léta, Štaidl pubertálního potomka poslal na odtučňovací kúru do Karlových Varů. Možná že si tam hoch léčil také pošramocené nervy. Jak si totiž všiml Šíp, musel být v Ivetině domě přítomen dramatickému setkání Bartošové se Zdeňkem Macurou, při kterém padala ostrá slova a dokonce došlo i k fyzickému útoku na bývalého milence zpěvačky.

Reklama

Další články

Načítám