Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Pěnice Iveta Bartošová (†48) má opravdu paměť děravou jako své daňové přiznání! Ještě nedávno to vypadalo, že Zdeněk Macura (49), muž, který ji chce pojmout za ženu, je psychicky nemocný člověk, který si vymýšlí i to, že se zpěvačkou chodil a měl s ní úžasný sex. Jenže jak se ukazuje, Macura si nevymýšlel a je tak asi obětí šílených Ivetiných hrátek s city a osudy!

Jak počítačový programátor řekl Super.cz, s Bartošovou se měl stýkat na přelomu března a dubna loňského roku. Tehdy u ní působil manažer Richard Dušák. Ten si Macurovu tvář nevybavuje, možná proto, že k Ivetě skoro vůbec nejezdil. Jen jednou ho možná zahlédl. „Přijel jsem za ní kvůli tomu, že nedorazila na smluvenou akci. Našel jsem ji doma v ložnici. Bylo tam šero a byl tam s ní nějaký chlap. Kdo to byl, to netuším, možná, že Macura,“ krčí rameny Dušák s tím, ať se obrátíme na bývalou oddanou pomocnici Bartošové Danu. „Vždyť ta ji udržovala při životě a byla s ní čtyřiadvacet hodin denně,“ poznamenal.

Paní Dana, která se loni v srpnu velmi zle pohádala s Ivetiným exmilencem Martuccim, skončila jako většina spolupracovníků Bartošové v propadlišti dějin. Tak nezištně zpěvačce pomáhala, tolikrát jí zachránila život, přesto je dnes pro Ivetu jednou z nejhorších bytostí na této planetě.

„Nezlobte se, ale už je to za mnou a nechci se k tomu vyjadřovat. K panu Macurovi můžu říct jen to, že to není blázen. Je zcela normální, snad je to jen větší fanoušek, než je zdrávo,“ vysoukala ze sebe Dana, kterou svým odvrhnutím Bartošová ponížila podobně, jako před pár lety Zlatu Goldu Dvořákovou.

Přátelům ale Ivetina bývalá pravá i levá ruka svěřila, že si Macura nic z toho, co uvádí, nevymyslel. „Byli spolu. Teď je chudák zatažený do nějakých jejích divných her,“ řekla prý Dana. Do jakých, to nemá nikdo tušení. Možná, že Macurovi Iveta nedávno opravdu poslala SOS esemesku s tím, aby ji zachránil ze spárů Rychtáře. Situace se ale v jejím domě vyvrbila jinak, než si přála, a tak svůj hněv obrátila proti v tu chvíli nevinnému člověku.

„Celou dobu mi nikdo nevěřil a dělali ze mě blázna. Já si však nikdy nevymýšlel a jsem rád, že se pravda konečně ukazuje,“ řekl k tomu Zdeněk Macura.

Reklama

Další články

Načítám