Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečkou na snímku je rodačka z americké metropole Washingtonu, která koncem listopadu slavila 34. narozeniny. Každého obvykle odzbrojí svým širokým úsměvem a pyšní se skvělým komediálním talentem. Mezi její nejznámější počiny patří horor Bug Buster či komedie Zbouchnutá a Chceš mě, chci tě. Především se ale proslavila rolí v seriálu Chirurgové... Už víte, která slavná kráska se maskovala na letišti v Los Angeles za image brýlaté intelektuálky s drdůlkem na hlavě?

V pondělí na letiště s nejvyšší koncentrací celebrit dorazila i Katherine Heigl. Její maskovací manévr málem zabral i na paparazzi a Katherine se jim skoro ztratila v davu. Herečka následně ještě vyměnila dioptrické brýle za sluneční, ale to už bylo pozdě.

Katherine se narodila jako nejmladší ze čtyř sourozenců, ve svých osmi letech ale přišla při autonehodě o bratra, což ji velmi poznamenalo. Její babička však již předtím ve vnučce viděla talent a herecký potenciál a její fotografie poslala do agentury. Malá Katherine tak začala fotit do dětských časopisů a natočila několik reklam. A to už byl jen krůček k prvním filmovým rolím...

Heigl založila vlastní nadaci na podporu týraných psů. S manželem Joshem Kelleym má dvě dcery. Malou Naleight adoptovali z Jižní Koreje. Později si přisvojili i dívenku amerického původu Adalaide.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám