Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalý účastník druhé řady SuperStar už příliš nebazíruje na své sólové kariéře, ale uplatňuje se mnohem častěji, a možná i s větším nadšením, jako tanečník jiných interpretů. Filip dělal taneční křoví takovým hvězdám, jako jsou Kylie Minogue či Justin Bieber a objevil se v klipech Mariah Carey, Jessie J nebo George Michaela. Spolupracuje ale i s českými a slovenskými zpěváky.

Naposledy provokoval ve videoklipu slovenské zpěvačky Suzie Hroncové k písni Party. Jankovič přijel na natáčení na zámek v Malackách až z Londýna, kde dlouhodobě žije. Při balení osobních věcí ale zapomněl důležitou část kostýmu - pravou lodičku.

Nač jsou asi mužskému tanečníkovi dámské lodičky? No přece na efektní taneční show. „Spousta lidí se mě ptá, proč tancuji v dámských lodičkách, a udělají si při tom odsuzující pohled. Já jsem tanečník, umělec a patří to k mé práci. Tancoval jsem už v různých kostýmech za různých podmínek a k mé práci to prostě patří. Pokud to někdo neumí respektovat, je mi ho líto," říká Filip.

Tancování v takovém typu obuvi není jistě jednoduché a Filip si to ještě ztížil tím, že měl obě boty levé. „Když jsme si na place s tanečníky oblékali kostýmy, zjistil jsem, že jsem si omylem zabalil dvě levé lodičky a páry jsem k nim nechal doma, takže jsem celý den a všechny scény dělal s levou lodičkou na pravé noze. Málem jsem umřel, ale na výsledku to naštěstí není vůbec znát," říká Filip. Ostatně posuďte sami.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám