Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Leona Machálková (56) prozradila největší trauma ze svého dětství. "Na pláži se mě nějaký pán snažil zasvětit do tajů sexu," přiznala na tiskové konferenci k charitativnímu koncertu Kdo má rád. Dál už ale zpěvačka nechtěla dávný traumatický zážitek rozebírat.

Moderátorka Markéta Mayerová tak nechtěně otevřela Leoninu třináctou komnatu, když položila otázku, čeho se účinkující připravovaného koncertu nejvíc báli. Čekala běžné odpovědi o čertech, ježibabách a bubácích. "To, že se Leona svěří s tím, že ji na dovolené u moře s rodiči obtěžoval úchyl, nás všechny zaskočilo," řekl Super.cz pořadatel akce, zpěvák Martin France.

Na prvním ročníku koncertu, který proběhne 11. června na Martinském mlýně v jižních Čechách budou naštěstí strašit opravdu jen pohádkové postavičky. Kromě Leony Machálkové přislíbili účast na akci Jitka Zelenková, Martin Maxa, Sámer Issa, Martina Pártlová nebo Heidi Janků.  Výtěžek akce bude věnován dětskému oddělení nemocnice v Prachaticích.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám