Hlavní obsah
Článek

Jelikož měl volejbalový turnaj známých osobností Celebrity Beach Cup 2012 charitativní podtext, nechyběla zde patronka občanského sdružení Dobrý skutek Lucie Váchová-Křížková (39).

Nejkrásnější dívka roku 2003 do pražských Žlutých lázní vzala i svého téměř čtyřměsíčního synka Davídka. Váchová nepatří mezi ty známé osobnosti, které by své dítko skrývaly před objektivy fotoaparátů, a ráda se s ním pochlubí. Není divu, neboť její chlapeček je neskutečně roztomilý.

„Hanka letos oslovila naše sdružení a my jsme samozřejmě moc rádi. Vybrali jsme čtyři klienty, mezi které výtěžek rozdělíme. Jsou to děti od dvou a půl do deseti let, které mají různé zdravotní problémy,“ prozradila Lucka.

Z výtěžku ze „sranda“ turnaje sdružení nakoupí jeden stůl, na kterém se provádí cvičení Vojtovou metodou, dva zdravotní kočárky a jeden rehabilitační pobyt v Klimkovicích. „Tyto pomůcky a pobyt stojí dohromady přes sto čtyřicet tisíc korun, tak doufám, že získáme finanční prostředky na jejich nákup,“ nahlas si přála Lucie.

Reklama

Další články

Načítám